
TASTY CUISINE
Zascandil is José Luis Camacho´s new gastronomic concept. After 18 years at the head of the Candil has changed location and has been renovated to offer a restaurant with tasty cuisine where fish from the Cantabrian Sea remain the main protagonists of its cuisine.
This month
Seasonal products mark our cuisine. The seasons of the year, proximity and closeness forge the character of Zascandil. Always fresh and tasty products arrive directly in the kitchen. This month´s suggestions are:
Currently
Curiosities, news, novelties and the recipes of Zascandil. The secrets kept by our kitchens that we will discover little by little.
Un año más, llega al Zascandil uno de los momentos más esperados por nuestros clientes (y también por nosotros, lo confesamos): la temporada de calçots.
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Con el mes de febrero llegan dos de las fiestas más divertidas del año, Antroxu y Comadres, y queremos que disfrutes de ambas en el Zascandil. Por ello, hemos elaborado dos
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Se acerca el Día de San Valentín y nosotros te ofrecemos un plan perfecto para no fallar en una fecha tan especial: ¡celebra el día de los enamorados en Zascandil!
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